Friday, 25 March 2016

Rangkaian Promosi Nurraysa Beauty, Agen Johor Bahru

Official Agen Nurraysa Beauty Johor Bahru - Bismillah, yeay Cik Nad officially agen untuk rangkaian produk Nurraysa Beauty! Finally, im one of Official Agen Nurraysa Beauty Johor Bahru. Psst! haa korang tahu kan siapa pengasas  produk Nurraysa ni? hehe dah ni, nak bagi tahu berita gembira yang Nurraysa Hq ada lancarkan promosi sempena Hari Wanita! weh semua murah - murah! yok la beli! time ni ade 9 offer terhangat. Dah jangan dok termenung, jom contact and roger Official Agen Nurraysa Beauty Johor Bahru a.k.a Cik Nad!
n2
Ok korang tahu kan Nurraysa Beauty ni ade dalam 19 produk! dari segi produk kesihatan, produk pejagaan badan dan rambut, set make up mesra wuduk dan macam - macam. Yang paling meletop adalah ! Sabun Collagen Nurraysa! Sabun Magic!  kemudian, set skincare Nurraysa Beauty pun sangat mendapat sambutan! hehe ok lah nanti korang jengah je website rasmi Nurraysa Beauty untuk details produk. Ni Cik Nad nak share promosi terhangat dari Nurraysa Beauty HQ!  Make sure dapatkan dari Cik Nad tau! Official Agen Nurraysa Beauty Johor Bahru.

n9n8n7n6n5n4n10

Haa menarik bukan??? menarik kan! Dah korang tak yah tunggu lama - lama, dijamin berkesan meletup! terhangat di pasaran! :)  Tengok list harga bawah ni :) Cik Nad nak bagi tahu berapa banyak korang jimat!  jimat dan jimat! hehe dah cepatla order dari kite! Official Agen Nurraysa Beauty Johor Bahru.. 

🌸 SET MEKAP 🌸🌸
-Dd
-Lipstik
-Loose powder
-Blusher
-Eyeliner
-Eyebrow
🔹Harga asal rm224
🔹Promosi rm160 tak termasuk pos.
Jimat rm64
🌸 SABUN KOLAGEN 🌸🌸
🔹Asal Rm70 
🔹Promo rm29.90 tak termasuk pos jimat rm40.10
🌸 TRIAL SET 🌸 🌸
🔹Asal rm150 
🔹Promo rm65 tak termasuk pos jimat rm85
🌸 3 SABUN KOLAGEN 🌸🌸
🔹Asal rm210 
🔹Promo rm75 tak termsuk pos jimat rm135
🌸 2 TRIAL SET 🌸 🌸
🔹Asal rm300 
🔹Promo rm125 tak trmsuk pos jimat rm175
🌸 SET BODY CARE 🌸🌸
- Body wash
- Feminine 
- Shampoo
- Losyen
🔹Harga asal rm120
🔹Promo rm 100 tak termasuk pos. Jimat rm20
🌸 COMBO BEAUTY SET 🌸🌸
- Set
- Moisturizer
- Collagen
🔹Harga asal rm350 
🔹Promo rm175 jimat rm175
🌸 COLLAGEN🌸
🔹3 kotak asal rm 450
🔹Promo rm180 free pos jimat rm270
🌸 SET BESAR 🌸
🔹Hrga asal rm197 
🔹Promo rm140 tak termasuk pos. Jimat rm57
Nak tahu cara nak order?
SMS/WHATAPPS +60137157572 ATAU +60197727572
COD? TAMAN UNIVERSITI SKUDAI/UTM JB

Post a Comment