Friday, 25 March 2016

Rangkaian Promosi Nurraysa Beauty, Agen Johor Bahru

Official Agen Nurraysa Beauty Johor Bahru - Bismillah, yeay Cik Nad officially agen untuk rangkaian produk Nurraysa Beauty! Finally, im one of Official Agen Nurraysa Beauty Johor Bahru. Psst! haa korang tahu kan siapa pengasas  produk Nurraysa ni? hehe dah ni, nak bagi tahu berita gembira yang Nurraysa Hq ada lancarkan promosi sempena Hari Wanita! weh semua murah - murah! yok la beli! time ni ade 9 offer terhangat. Dah jangan dok termenung, jom contact and roger Official Agen Nurraysa Beauty Johor Bahru a.k.a Cik Nad!
n2
Ok korang tahu kan Nurraysa Beauty ni ade dalam 19 produk! dari segi produk kesihatan, produk pejagaan badan dan rambut, set make up mesra wuduk dan macam - macam. Yang paling meletop adalah ! Sabun Collagen Nurraysa! Sabun Magic!  kemudian, set skincare Nurraysa Beauty pun sangat mendapat sambutan! hehe ok lah nanti korang jengah je website rasmi Nurraysa Beauty untuk details produk. Ni Cik Nad nak share promosi terhangat dari Nurraysa Beauty HQ!  Make sure dapatkan dari Cik Nad tau! Official Agen Nurraysa Beauty Johor Bahru.

n9n8n7n6n5n4n10

Haa menarik bukan??? menarik kan! Dah korang tak yah tunggu lama - lama, dijamin berkesan meletup! terhangat di pasaran! :)  Tengok list harga bawah ni :) Cik Nad nak bagi tahu berapa banyak korang jimat!  jimat dan jimat! hehe dah cepatla order dari kite! Official Agen Nurraysa Beauty Johor Bahru.. 

🌸 SET MEKAP 🌸🌸
-Dd
-Lipstik
-Loose powder
-Blusher
-Eyeliner
-Eyebrow
🔹Harga asal rm224
🔹Promosi rm160 tak termasuk pos.
Jimat rm64
🌸 SABUN KOLAGEN 🌸🌸
🔹Asal Rm70 
🔹Promo rm29.90 tak termasuk pos jimat rm40.10
🌸 TRIAL SET 🌸 🌸
🔹Asal rm150 
🔹Promo rm65 tak termasuk pos jimat rm85
🌸 3 SABUN KOLAGEN 🌸🌸
🔹Asal rm210 
🔹Promo rm75 tak termsuk pos jimat rm135
🌸 2 TRIAL SET 🌸 🌸
🔹Asal rm300 
🔹Promo rm125 tak trmsuk pos jimat rm175
🌸 SET BODY CARE 🌸🌸
- Body wash
- Feminine 
- Shampoo
- Losyen
🔹Harga asal rm120
🔹Promo rm 100 tak termasuk pos. Jimat rm20
🌸 COMBO BEAUTY SET 🌸🌸
- Set
- Moisturizer
- Collagen
🔹Harga asal rm350 
🔹Promo rm175 jimat rm175
🌸 COLLAGEN🌸
🔹3 kotak asal rm 450
🔹Promo rm180 free pos jimat rm270
🌸 SET BESAR 🌸
🔹Hrga asal rm197 
🔹Promo rm140 tak termasuk pos. Jimat rm57
Nak tahu cara nak order?
SMS/WHATAPPS +60137157572 ATAU +60197727572
COD? TAMAN UNIVERSITI SKUDAI/UTM JB

Thursday, 21 January 2016

Sayang Anak berilah CALIPH Makanan Sunnah

Sayang Anak berilah CALIPH Makanan Sunnah - Caliph Jus Minda merupakan suplement untuk anak anda yang berasaskan makanan Sunnah dan dihasilkan dalam bentuk cecair yang memudahkan pengambilan. 

Rasa Mix Berry yang masam-masam manis  Caliph Jus Minda pasti akan menjadi kegemaran 
si cilik anda. 

Diformulasikan khusus untuk perkembangan minda  di samping memelihara kesihatan dalaman dan luaran anak anda 

DAPATKAN CALIPH JUS SUPPLEMENT UNTUK
ANAK ANDA! 
ORIGINAL DAN TRUSTED!


Manfaat Caliph Jus Supplement
  • Jus ini tinggi dengan kandungan Serat, Kalsium, Vitamin dan Minerals yang sangat membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak.
  • Amalan pengambilan gabungan makanan sunnah ini melalui Jus Caliph bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul, malahan membantu anak anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah dalam kehidupan seharian, In Shaa Allah..
  • Bagi memudahkan anak anak anda mengamalkan makanan sunnah dan mendapat khasiat untuk pertumbuhan dan perkembangan otak mereka . Cuba lah Jus Caliph – Sunnah Supplement For Kids.
Kandungan Caliph Jus Supplement

Mengandungi makanan sunnah yang amat kaya dengan vitamin, mineral dan serat yang dapat membantu sistem imunisasi tubuh anak anda.  

  • Kurma
Kaya dengan zat besi, kalsium, fosforus, sodium, potasium, vitamin A dan C serta Niasin 

  • Madu
Mengandungi Vitamin A, B-Kompleks, C, E dan K, Kalsium, Sulphur, Fosforus, Zat Besi, Karbon, Kalium, Klorin, Kuprum, Manganase, Silica, Riboflavin, Protein, Pottasium, 10Hda, Kromium

  • Kismis
Mengandungi Magnesium, Zat Besi, Kalsium, Fosforus, Kalium, Vitamin C, B6, K, Folat dan Riboflavin

  • Buah Tin
Mengandungi Serat, Kalsium, Zat Besi, Vitamin B6 dan E, Pottasium 

  • Delima
Mengandungi Pottasium yang sangat tinggi, Fosfor, Kalsium, Zat Besi, Sodium, Vitamin A, B1, B2, B3 dan C 

  • Aprikot
Mengandungi Zat Besi, Pottasium, Beta Karotena, Vitamin B17 dan sangat tinggi kandungan seratnya

  • Omega 3 dan Omega 6
Membantu meningkatkan kesihatan otak dan meningkatkan daya ingatan


Cara Pengambilan
  • 1 hingga 3  Tahun - 2.5ml sebelum sarapan dan sebelum tidur 
  • 4 hingga 6 Tahun - 5ml sebelum sarapan dan sebelum tidur 
  • 6 Tahun ke atas - 10-20ml sebelum sarapan dan sebelum tidur
Nak jadi cam TESTIMONI di bawah tak? Jom Order!




ORDER NOW!

WHATAPPS +60197727572/+60137157572

HARGA?

1 BOTOL RM75
PROMOSI TERLARIS! 
JIMAT RM 20!!!
RM 55SM RM 60SS SAHAJA!
BUY 3 @ RM145 SAHAJA!

FREE POSTAGE
FREE GIFT!





Sunday, 17 January 2016

Babies Blink Coffee, Honeydew and Strawberry

Babies Blink Coffee, Honeydew and Babies Blink Strawbery 2016 - Waa banyak kan produk baru! :) yeeay!! i untuk peminat tegar kopi babies blink yang tolong korang jadi cun melcun tu.. Nak tahu tak dulu awalnya, Babies Blink Coffee ni dalam jar kan? Kemudian tukar packaging ke dalam kotak.. now! Dah back to jars and serbuk! Soo kopi Babies Blink 2016 dalam wajah baruuuu!! siap ada perisa baru tau! Babies Blink Coffee, Honeydew and Babies Blink Strawbery 2016 


Dah ni nak bagitahu yang kopi ni memang beri energy disamping membantu keanjalan kulit! hehee nah ni details untuk kebaikan semua perisa Babies Blink Coffee, Honeydew and Babies Blink Strawbery 2016.
Stok banyak jom order!
Stok banyak jom order!
Kelebihan Babies blink coffee 15 in 1 :
  • Melembutkan dan mencerahkan kulit secara menyeluruh dengan sekata.
  • Melembut, menghalus dan menggebukan kulit seluruh badan
  • Membaiki tekstur kulit agar tampak bersinar, cerah dan gebu dalam masa yang singkat.
  • Menganjal dan melembabkan kulit .~ Merawat kulit berparut, berjerawat serta kering.
  •  Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus.
  • Menghilangkan eyebag.
  • Mengecilkan liang pori kulit.
  • Menguatkan sistem imunisasi badan agar kekal aktif bertenaga.
  •  Menghilangkan rasa mengantuk atau letih lesu.
Cara pengambilan Babies blink coffee :
  • Amalkan 2 Kali sehari,sebelum sarapan dan sebelum tidur.
  • Pengambilan pada waktu perut kosong membolehkan penyerapan nutrisi secara maksima.
  • Banyakkan minum air bersih untuk mempercepatkan proses detox / pembuangan toksin di dalam badan
Kandungan Babies blink coffee :
  • Serbuk Mutiara
  • L-Cysteine Hydrochcloride Monohydrote
  • Calcium, Ekstrak Habbatussauda
  • Ekstrak Betik
  • Ekstrak Anggur
  • Avocado
  • Tomato
  • Vitamin C
  • Marine Collagen
  • Kopi Arabic
  • Krimer Bukan Tenusu
  • Gula
STOK BANYAK GILER! JOM ORDER!




HARGA TERMURAH!

1 @ RM25SM RM30SS

4 BOTOL RM 95SM RM105SS!

10x rm 13.50/each
30 x rm 13.00/each

BORONG DIALU - ALUKAN!!!!!!!!!!!!!!

CONTACT ME NOW!
+60137157572

Babies Blink 2016 Murah dan Original

Babies Blink 2016 Murah dan Original -  Salam tahun baru guys! alhamdulillah terima kasih untuk sokongan anda - anda semua.. Cik Nad nak share lah ade produk baru dari Babies Blink by Datin Lyaznaz Skincare! Yey sape nak borong dari Cik Nad, comfirm Cik Nad bagi harga meletop memurah kau memang debomb!

1. Babies Blink 2016 5 in 1 Free Krim Kunyit
 Siapa sini peminat rangkaian Lyanaz Beauty Care? atau pengguna setia skincare Babies Blink 5 in 1???? Nah Cik Nad da ready stock semua stok baru baru by hq Babies Blink. TERJAMIN ORIGINAL! DAN DIRECT FROM HQ! 

 Nah, Cik Nad belanja gambar Babies Blink 2016 5 in 1 Free Krim Kunyit..   Kebaikan Babies Blink ni rasanya ramai yang dah tahu kan? Ke dah lupa,, meh jap Cik Nad sharekan semula ya..

KELEBIHAN UTAMA SET BABIES BLINK 5 IN 1

✔ Mengecilkan pori-pori wajah
✔ Mencerahkan 17x ganda dari agen pemutih
✔ Menjadikan kulit cerah + pinkish
✔ Melicinkan kulit secara maximum
✔ Membantutkan kenaikan jerawat baru
✔ Membantutkan pertumbuhan jerawat
✔ Menghilangkan jeragat dalam 5 hari bergantung pada jenis jeragat
✔ Melembapkan kulit seperti chewing gum
✔ Mengimbangkan minyak berlebihan





KELEBIHAN SAMPINGAN SET BABIES BLINK 5 IN 1

✔ Tiada pengelupasan
✔ Tiada bahan-bahan terlarang
✔ Produk bumiputera
✔ 1 set penggunaan untuk 1 bulan
✔ Diluluskan oleh KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA


KANDUNGAN DALAM SET BABIES BLINK 5 IN 1 

GLUTACOL SOAP
✔ Menghilangkan bintik-hitam
✔ Mengecutkan jerawat

SERUM
✔ Mencerahkan & memberi kelembapan pada kulit

TONER WHITEGLOW
✔ Membuang daki dan kotoran
✔ Mencerahkan 5x ganda dari bahan pemutih yg lain
✔ Mengimbangkan minyak berlebihan serta kulit tampak bersinar seawal 1 minit

ANTIBIOTIK DAY CREAM (Yellow)
✔ Mencegah pertumbuhan jerawat
✔ Meresap minyak di muka menjadi lembapan - kulit bebas minyak
✔ Mengawal pori-pori dari tersumbat
✔ Membuatkan kulit segar & berseri
✔ Memberi perlindungan penuh dengan SPF35
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit - sensitif, jerawat, berminyak & kusam

TREATMENT MAGIC NIGHT BABIES BLINK
✔ Menghilangkan jerawat
✔ Memudarkan parut-parut jerawat & parut hitam
✔ Menggebu & menghaluskan kulit
✔ Mencerahkan kulit seawal 24jam
✔ Kulit lebih pinkish & kenyal
✔ Mengecilkan pori - sesuai untuk semua jenis kulit

CARA PENGGUNAAN SET BABIES BLINK 5 IN 1

✔ Cuci Muka dengan Sabun Glutacol Setiap Pagi & Malam. Bilas dengan air & keringkan
✔ Sebelum menggunakan Krim Siang, Gosok muka dengan Toner untuk mengeluarkan daki serta Kotoran di wajah. Elakkan Sapu di sekeliling mata.
✔ Then pakai plak Serum (Jangan banyak. Setitik Dua sudah memadai)
✔ Sapu krim siang (antibiotik day) babies blink di serata wajah. Dianjurkan 
pakai nipis2 untuk kesan kulit kelihatan glowing dan terserlah.
✔ Bila malam, Titiskan sedikit serum dekat tangan dan dap2 kan keseluruh muka sehingga kering.
✔ Kemudian pakai krim malam dan ratakan.


BORONG DI BUKA! :)TOLONG HABISKAN STOK BANYAK DAN HOT NI!!

BUY 1 @ RM 30SM RM35SSBUY 4 @ RM100SM RM110SS

BORONG!


BUY 10 @ RM 18.50/EACH

BUY 30 @ RM 17.50/EACH

BUY 50 @ RM 17.00/EACH

BUY 100 @ RM 16.50/EACH

 ( TAK TERMASUK KOS POS)


Meh nak bincang harga terbaik dari ladang meh kita kautim sampai jadi!
Harga boleh bincang !! :) 

whatapps/sms +60137157572 

Saturday, 24 October 2015

Opi Vitamin Kuku RM 15 FREE POS

Opi Vitamin Kuku RM 15 FREE POS -   Hui.. viral bebenor sekarang ni Opi Vitamin Kuku... heheh mai mai pakat roger nanti sape sape nak BORONG pun boleh.. sebab Cik Nad da instok dah stok Opi Vitamin Kuku ni .. yang best nye harga terbaik dari ladang Opi Vitamin Kuku RM 15 FREE POS. 

 Ehem.. dok pi  saloon kuku tangan.. kuku jari kaki.. takyah bazir bazir sangat.. hehe ni beli je Opi Vitamin Kuku ni je, then buat kat rumah, Murah, Jimat Masa! :)

Korang de tak masalah? 
1. Kuku Kusam
2. Kuku Mudah patah
3. Kulit Sekelilng Kering
4. Kuku Kering?

Haa? ade mai mai try Opi Vitamin Kuku ni meh :) jangan risau MESRA SOLAT! bukan pengilat kuku tu tau .. 




Mengandungi vitamin yg dapat membantu merawat , menguatkan, melindungi & melembab kutikel (kulit disekeliling kuku) & kuku.
.
▶Cara guna. : Sapu sedikit di kuku dan gosok sedikit gunakan jari. 3-4 kali seminggu.
.
INGREDIENT:
Grapeseed oil, Amino Acids, BHA, Natural Keratin, Organic Calcium, Safflower Oil, Vitamin A, Vitamin D, Sesame Oil, Vitamin B-5, Vitamin E, Silk Procaine, Natural Pan phenol, Thymol, Methyl Glucose Ether

Ok dh mai order

BELI 1 RM 15SM RM 18SS
FREE POS
FREE GIFT

BORONG?
BELI 5 RM 7/EACH
BELI 1O RM 5/EACH
BELI 30 RM 3.50/EACH

HARGA BORONG TAK TERMASUK KOS POS 

SMS / WHATAPPS +60137157572