Sunday, 17 January 2016

Babies Blink Coffee, Honeydew and Strawberry

Babies Blink Coffee, Honeydew and Babies Blink Strawbery 2016 - Waa banyak kan produk baru! :) yeeay!! i untuk peminat tegar kopi babies blink yang tolong korang jadi cun melcun tu.. Nak tahu tak dulu awalnya, Babies Blink Coffee ni dalam jar kan? Kemudian tukar packaging ke dalam kotak.. now! Dah back to jars and serbuk! Soo kopi Babies Blink 2016 dalam wajah baruuuu!! siap ada perisa baru tau! Babies Blink Coffee, Honeydew and Babies Blink Strawbery 2016 


Dah ni nak bagitahu yang kopi ni memang beri energy disamping membantu keanjalan kulit! hehee nah ni details untuk kebaikan semua perisa Babies Blink Coffee, Honeydew and Babies Blink Strawbery 2016.
Stok banyak jom order!
Stok banyak jom order!
Kelebihan Babies blink coffee 15 in 1 :
  • Melembutkan dan mencerahkan kulit secara menyeluruh dengan sekata.
  • Melembut, menghalus dan menggebukan kulit seluruh badan
  • Membaiki tekstur kulit agar tampak bersinar, cerah dan gebu dalam masa yang singkat.
  • Menganjal dan melembabkan kulit .~ Merawat kulit berparut, berjerawat serta kering.
  •  Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus.
  • Menghilangkan eyebag.
  • Mengecilkan liang pori kulit.
  • Menguatkan sistem imunisasi badan agar kekal aktif bertenaga.
  •  Menghilangkan rasa mengantuk atau letih lesu.
Cara pengambilan Babies blink coffee :
  • Amalkan 2 Kali sehari,sebelum sarapan dan sebelum tidur.
  • Pengambilan pada waktu perut kosong membolehkan penyerapan nutrisi secara maksima.
  • Banyakkan minum air bersih untuk mempercepatkan proses detox / pembuangan toksin di dalam badan
Kandungan Babies blink coffee :
  • Serbuk Mutiara
  • L-Cysteine Hydrochcloride Monohydrote
  • Calcium, Ekstrak Habbatussauda
  • Ekstrak Betik
  • Ekstrak Anggur
  • Avocado
  • Tomato
  • Vitamin C
  • Marine Collagen
  • Kopi Arabic
  • Krimer Bukan Tenusu
  • Gula
STOK BANYAK GILER! JOM ORDER!




HARGA TERMURAH!

1 @ RM25SM RM30SS

4 BOTOL RM 95SM RM105SS!

10x rm 13.50/each
30 x rm 13.00/each

BORONG DIALU - ALUKAN!!!!!!!!!!!!!!

CONTACT ME NOW!
+60137157572
Post a Comment