Thursday, 14 February 2013

TESTIMONI D'FARRA "RAHSIA ANGGUN JELITA"

SALAM, JUM JENGUK3 PRODUK SINCARE TERHANGAT! ;)


MAISARAH, Selayang

" Sebelum guna dfarra set eksklusif 5 in 1 ni, kulit muka saya berjerawat dan kalau pakai bedak atau makeup pun masih nampak jugak kesan2 jerawat n muka nampak kusam..alhamdulillah..selepas 2 minggu guna dfarra ni secara konsisten, jerawat beransur hilang dan paling bestnya bile kulit muka bertambah cerah,gebu n berseri2..terima kasih dfarra "


UYUN Kuala Lumpur

"Tiada lagi masalah jerawat. Kulit kusam hilang dan kini saya lebih berkeyakinan. Thanks D'Farra"




HAIRI Kangar

"Seminggu mengunakan produk D'Farra, bintik-bintik hitam di muka saya semakin hilang. Liang pori semakin mengecil, jerawat sudah tidak naik lagi, dan parut-parut jerawat semakin pudar. Selama ini susah untuk cari produk yang sesuai untuk kulit lelaki, dengan adanya D'Farra, saya lebih yakin masalah pada kulit muka saya akan selesai.




" Salam kak, nak kongsi gambar yang latest . SEBELUM guna d'farra muka senang sangat berminyak, bangun tido pon berminyak bukan main..kalo siang2 kena rajin cuci muka..jerawat kecik n parut2 lama pon byk.. tapi SELEPAS saya amalkan d'farra memang rasa lain sgt..bangun tido muka tak bminyak langsung..nampak segar mcm dah pakai bedak . padahal baru bgn ja..lagi satu sebelum ni kalo dayah konvoi, kena panas, kulit muka senang BURN . sekarang takda langsung . kulit muka maintain ja..langsung tak berminyak...burn semua dah xda..parut2 jerawat n jerawat2 kecik yang ada sebelum ni pon, dah hilang . Thanks kak sebab promote produk ni . sekarang kakak saya pon dah guna sebab tertarik dengan perubahan kulit muka saya "


MILLA AISA Johor Bahru,

" Hi !!! Thanks D'farra. Dah seminggu pakai produk D'farra. Kulit muka makin lembut & tak berminyak. Liang pori dh mengecil, kulit pun jadi lebih cerah. Support 100% produk D'farra. Milla syorkan yg belum mencuba tu cepat-cepat tau. Rugi kalau u all tak cuba produk D'farra. Tak penah lagi Milla pakai produk sehebat D'farra. Set lengkap 5 in 1 ni memang best...Milla kasi 10 bintang :) "



JURAINI, DAMANSARA 
" Selepas 2 minggu guna D'Farra...kulit cerah berseri...hanya menggunakan day cream dan bedak baby...alat solek yang dipakai hanya blusher, lipstick dan eyeliner...tak perlu sapuan blusher yang tebal untuk menaikkan seri "




Azni Suhaila,
" Hye, morning. Kecut jerawat. I impress gler. Alhamdulillah. Tu la klu x kan jerawat kat pp nie skit besar gler, skang dh kecut "


Hi, of coz can my dear, Almost 1 month i've been using d;farra skin care, so far pimples n scar at my face slowlu recover back as normal and i like the texture of the night cream. Thanks 4 havine me as ur testimonia


SUPERB KAN MEREKA?? ANDA BILA LAGI? JANGAN

BIARKAN MASALAH KULIT MENGHANTUI ANDA :) 


NAK JADI DROPSHIP? AGEN? STOKIS? REBUT 

PELUANG INI ! CALL ME NOW


NADIA 0136270819

WHATAPPS 0137157572

HARGA D FARRA 5 IN 1 EXCLUSIVE SET RM 90

NOW ONLY RM 85!!!

FREE POSTAGE

FREE EYE MASK

FREE SHISHEDO MASK


Post a Comment